Телефон: 0888 643 153 | Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. | Skype: veselin_lyutskanov |

Условия за ползване на информацията

Целта на този сайт е да бъдат разяснявани на читатели сложните въпроси касаещи хирургическите болести на разбираем език.

Информацията е написана добросъвестно и представлява  най-добрите знания на авторите в момента.  Колкото и да сме се стремили да бъдем изчерпателни нищо не може да замени щателен преглед изследване и консултацията с вашия личен лекар и специалиста хирург. Естествено нищо произтичащо от информацията в сайта не може да се счита за даденост и на тази основа да внушава или да се приема за договореност, без да е потвърдено от квалифициран лекар след преглед, изследване и консултация. Самолечението и нелечението са опасни.

Авторите нe поемат отговорност за грешки, пропуски, преки или косвени вреди и пропуснати ползи пряко или косвено в резултат на информацията в този сайт, предприетa самоинициатива, самолечение или бездействие от Ваша страна.

ПечатЕ-мейл